CONTACT
Voor vragen kun je een berichtje sturen naar info@sierkracht.nl of bellen naar 06-42495759

VERZENDEN
Onze standaard verzendmethode is per brievenbuspakket, de kosten hiervan zijn binnen Nederland € 2,50 naar Belgie is dit € 3,50. Deze verzending is voor eigen risico.
Daarnaast kunt u kiezen voor pakketpost via DPD met track&trace, de kosten hiervan zijn binnen Nederland € 7,- naar Belgie is dit € 11,-.

LEVERTIJD
Zodra de betaling binnen is, wordt de bestelling binnen een week verzonden. (Dus als het geld op maandag wordt bijgeschreven wordt de bestelling uiterlijk de volgende maandag verzonden).
Spoedbestellingen zijn in overleg mogelijk.

VOORWAARDEN
1. GEPERSONALISEERDE SIERADEN KUNNEN NIET GERUILD OF GERETOURNEERD WORDEN
2. OP MAAT GEMAAKTE SIERADEN KUNNEN ACHTERAF NIET MEER KLEINER OF GROTER GEMAAKT WORDEN, LET DUS GOED OP DAT DE OPGEGEVEN MAAT KLOPT

ONDERHOUD
Zilveren en messing sieraden kunnen door het dragen gaan oxideren waardoor ze dof en donkerder worden. Dit oxidatielaagje is eenvoudig te verwijderen met een doek of een borsteltje met wat zilverpoets of ander schuurmiddel zoals cif.

Sieraden met houten kralen zijn niet waterbestendig en kunnen kleur afgeven als ze heel nat worden. Om deze mooi te houden is het dus beste om ze zoveel mogelijk te beschermen tegen water.

TIPS

  • Doe sieraden af voordat je gaat sporten, douchen of slapen
  • Reinig je sieraden niet met chemische middelen en poets ze niet met een harde doek
  • Pas op met vocht. Bewaar sieraden op een droge plek, bijvoorbeeld in een sieradenopberger
  • Spray eerst met parfum en haarlak voordat je je sieraden omdoet. Sieraden verkleuren door de alcohol in parfum en haarlak.

SIERKRACHT INFO
kvk 58605347